Macrovita / Αδυνάτισμα τώρα;

Αδυνάτισμα τώρα;;
Τι και αν κάναμε τις πρώτες εμφανίσεις μας στην παραλία με ότι έχει, δεν έχει ή παραέχει η κάθε μία από εμάς το τρίπτυχο αδυνάτισμα- σύσφιγξη -κυτταρίτιδα μας βασανίζει όλο το χρόνο και δη τώρα που σφίγγουν οι ζέστες αλλά όχι και τα σώματα.
Από τη Macrovita κατέφτασαν ενισχύσεις αρχές καλοκαιριού μα θα το ομολογήσω, η συνέπεια δεν είναι μία από τις αρετές μου.
 '' Ιt's never too late to start over '' είπε κάποιος αισιόδοξος και έτσι ξεκινάω τη χρήση των βοηθητικών προϊόντων και ας άργησα λιγάκι.

Ώσπου να μπορώ να αποφανθώ, θα σου γνωρίσω το Τζελ Αδυνατίσματος της Macrovita με σύκο και αχλαδομηλιά.
Στόχος του, να περιορίσει την κυτταρίτιδα, το μισητό γυναικείο εχθρό και να διαλύσει το συσσωρευμένο λίπος, προάγοντας τη λιποδιάλυση και συσφίγγοντας το χαλαρωμένο δέρμα.
Πρώτες εντυπώσεις: Απορροφάται άμεσα, δε χρειάζεται μασάζ, οπότε μία που το απλώνεις μία που ντύνεσαι.
Αφήνει στεγνή αίσθηση στο δέρμα, μυρίζει σαν δροσερή φρουτοσαλάτα και το διατηρώ στο ψυγείο για έξτρα απόλαυση. 

Το Αδυνατιστικό Λάδι Μασάζ με έλαιο αβοκάντο και πλαγκτόν δημιουργήθηκε για να σε απαλλάξει από τους περιττούς πόντους, να κάνει το δέρμα πιο σφριγηλό και ελαστικό και φυσικά να σε απαλλάξει από την πολύ ευγενικά αποκαλούμενη ''όψη φλοιού πορτοκαλιού''.
Πρώτες εντυπώσεις: Προϊόντα σε μορφή λαδιού προϋποθέτουν λίγη προσπάθεια παραπάνω οπότε επιστράτευσε χέρια (όποια είναι εύκαιρα :p) και ξεκίνα το μασάζ στα επίμαχα σημεία.
Καθώς λειτουργεί σαν ''βοηθός'' και αυξάνει την αποτελεσματικότητα άλλων αδυνατιστικών προϊόντων, ξεκινάω με αυτό κάθε βράδυ και στη συνέχεια απλώνω το τζελ να έρθουν να συνεργαστούν να δω και 'γω μια άσπρη μέρα η γυναίκα.
Κλείνοντας, σου έχω μικρά tips που σίγουρα έχω και έχεις ακούσει ξανά για να τα θυμηθούμε παρέα και 
 γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε..τι θα μπορέσουν να κάνουν μόνα τους τα προϊόντα αδυνατίσματος όταν κάθε βράδυ πλακώνεσαι στις πίτσες και τις γυρόπιτες;
  • Να τρως ανά 3 ώρες για να μη νομίζει ο οργανισμός σου πως λιμοκτονείς και αρχίσει και αποθηκεύει.
  • Φρούτα και λαχανικά πρέπει να γίνουν οι καλύτεροι σου φίλοι.
  • Πίνε νερό! Βάλε στόχο τουλάχιστον τα 2 λίτρα ανά ημέρα.
  • Αλάτι & ζάχαρη..οι σαμποτέρς. Κρύβονται παντού και θέλουν το κακό σου.
  • Στη διατροφή σου μην αποκλείσεις καμμία ομάδα τροφίμων, θα σου γυρίσει μπούμερανγκ.
  • Αν ασκείσαι καθημερινά προσκυνώ.. εσείς οι πιο τεμπέλες, εμού συμπεριλαμβανομένου, περπατήστε, κολυμπήστε, χορέψτε, σηκωθείτε από την άτιμη τη καρέκλα.
  • Υπάρχουν και κάποια λιπαρά που είναι ωφέλιμα. Μη φοβηθείς τους ξηρούς καρπούς ή το ελαιόλαδο, αλλά έχε μέτρο.
  • Τι να πιείς τα βράδια αυτά του καλοκαιριού; Moχίτο λέει η καρδιά αλλά η λογική προστάζει σόδα, λευκό κρασί, άντε και κάνα τζιν τόνικ.

Περιμένω και τα δικά σου tips για να μπω σε φόρμα.

Α και μην ξεχάσεις να τσεκάρεις και άλλα όπλα της Macrovita ενάντια στη μάχη με το πάχος και τα άλλα δεινά και να μου γράψεις ποια ξεχώρισες.